Iratkozz fel hírlevelünkre!

Borház arca

2012.január 1-én a borház hivatalosan is megnyitotta kapuit. A kezdeti készülődések mellett az éves programunk összeállítása is fontos szerepet kapott. Ezen a listán kiemelt szerepet szántunk egy olyan nemes és nívós saját rendezvénynek;  melyről tudtuk a  végeredmény egy új befektetés kezdete lesz. A neve a 'Borház Arca' címet kapta.

A 'Borház Arca' kiválasztás egy szépségverseny keretein belül zajlott, melyet 2012. augusztus 10-én tartottunk meg. A sok lelkes jelentkező közül végül 10 lány került elindításra. Szépségüket három bemutató számban csillogtathatták meg. Első körben az általuk szabadon választott  kategóriával kezdtük, majd a hétköznapi,kényelmes viselettel folytattuk; végül a koktélruha bemutatójával zártunk. A fellépő lányok közül a döntőbe csak 5 lány került, akiket a Sugarbird nyári ruhakollekciójában láthatta a nagyérdemű. A hölgyek ragyogó színpadi sminkjét a Douglas profi sminkesei tették még csillogóbbá.

A verseny győztese - a Királynő - mellett a szavazáson legtöbb szavazatot elért udvarhölgyet is díjaztuk. Illetve  a helyszínen került kiválasztásra egy közönségdíjas!

A megmérettetés végeredménye:

Kármán Dalma (Tápióbicske)- „Birkás Borház Arca 2012" -A Királynő

Bori Ágnes (Kecskemét) - Közönségdíjas

Ádám Adrienn (Kerekegyháza) - internetes szavazás győztese



Támogatóink voltak: OTP Bank Zrt. , CBA Kereskedelmi Kft. , Sugarbird Divat, Swarovski és nem utolsósorban a Douglas Parfüméria

Tekintse meg galériánkat!

Elmúltál 18 éves?

Nem Igen