Iratkozz fel hírlevelünkre!

Pálinkák

Cserszegi fűszeres szőlő pálinka

A Cserszegi fűszeres szőlőjéből készített pálinka sokkal lágyabb, hiszen nem csupán a szőlőtörkölyből (préselt bogyó és szőlőmag), hanem a kocsánytól leválasztott szőlőbogyóból saját levében erjesztett és lepárolt pálinka. Egyedi és elegáns, de mégis keményen pikáns harmonikus illattal és aromával kápráztatja el a fogyasztóját. Ínyenc hölgyek is bátran fogyaszthatják.

Alkoholtartalom: 44 %

Vegyes törkölypálinka

A legjobb választás, ha egy illatban és aromában is különleges, mélyen ható italra vágyik. A kezdeti keményen uralkodó alkoholhatás után, egy kellemesen hosszantartó, a különböző szőlőfajtákra jellemző harmonikus íz érezhető. Ettől lesz különleges és a törkölypálinkáink kiemelkedő tagja. Több mint 80 %-ban vörös szőlők (kékfrankos, zweigelt, kadarka, rajnai rizling) kíméletesen kipréselt törkölyéből készül.

Alkoholtartalom: 50 %

Barackpálinka

A gondosan válogatott, egészséges gyümölcsből készült pálinka az érett, lédús és zamatos őszibarack megannyi íz- és illatjegyét visszatükrözi a zárt, hűtött erjesztésnek köszönhetően. A túláradó gyümölcsösség a pálinka minden cseppjében megtalálható. Fogyasztását bátran ajánljuk hölgyeknek és uraknak egyaránt.

Alkoholtartalom: 44 %

Pálinkák

Szilvapálinka

A gyümölcspálinkák közül a szilva az egyik legismertebb és leginkább közkedvelt „nedű". Az egészséges, érett, kimagozott szilvából készült cefréből, a zárt, hűtött erjesztésnek köszönhetően a gyümölcsre jellemző illat és aroma a lepárlást követően is megmarad. Fogyasztója számára minden korty felejthetetlen íz élményt nyújt.

Alkoholtartalom: 44 %

Körte pálinka

A gondosan válogatott, zamatos, lédús körtéből készült pálinkában a zárt, hűtött erjesztésnek köszönhetően tökéletesen megmarad a gyümölcs 'színe-java'. Fogyasztója illatában és ízében sem csalódhat, hiszen minden egyes korty tökéletesen visszaadja a friss, érett körték zamatát. Gyümölcsös íz- és illatvilága ellenállhatatlanná teszi. Ebből egy pohárkával sosem elég...

Alkoholtartalom: 44 %

Meggypálinka

A kimagozott gyümölcsből készült pálinkánk fogyasztása igazi gasztronómiai élményt nyújt. A zárt, hűtött erjesztésnek köszönhetően a pálinkában tökéletesen megmarad a gyümölcs minden frissessége. Fiatalos eleganciája teszi ellenállhatatlanná.

Alkoholtartalom: 44 %

Elmúltál 18 éves?

Nem Igen