Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szőlőmagolaj

A SZŐLŐMAGOLAJ forradalmian új táplálkozási kiegészítő lehet az Ön számára.

Fedezze fel az egészséges élethez szükséges szőlőmagolajban rejlő antioxidáns, koleszterinszint normalizáló, emésztéssegítő hatásokat, melyek mostantól lényegesen megváltoztathatják életvitelét.

Három különböző kiszerelésben érhető el. 1dl/2.5dl/ 0.5 l.

Napjainkban a helytelen életmódra hivatkozik mindenki, egy csepp a földi jóból és teste megtelik energiával.
A szőlőmagolaj számos betegség ellen hatékonyan lép fel. Erős antioxidáns hatása mellett, minden létfontosságú ásványielem megtalálható olajában. Ha fáradtságban szenved, értágító hatása kiválóan segít ennek megelőzésében.

Ne hagyja, hogy különböző kémiai folyamatoknak alávetett, por vagy kapszula formában gyártott, táplálékkiegészítőket kínáljanak az Ön számára.

Belsőleg használva a következő előnyös tulajdonságai vannak:

 • szívbarát és védi a keringési rendszert a meszesedéstől
 • erősíti a vérereket es a hajszálereket
 • növeli a HDL (jó) koleszterin szintjét és csökkenti az LDL (rossz) koleszterin szintjét
 • csökkenti a trombózis lehetőségét
 • magas antioxidáns tartalma miatt gátolja az öregedést és fiatalítja a bőrt
 • védi a sejteket a káros hatásoktól és gátolja a rák kialakulásának veszélyét
 • kedvező hatása van a prosztatára és az impotenciára
 • nőknél a változó kor kellemetlen tüneteit enyhíti
 • védi az agyat a szabad gyököktől és javítja az emlékező képességet
 • védi a szemet, segíthet megakadályozni a szürke hályog kialakulását
 • Külsőleg alkalmazva főleg a kozmetikai célú felhasználása jelentős
 • Javítja a bőr simaságát és rugalmasságat
 • Regenerálja a kollagén szöveteket
 • Regenerálja a hajhagymákat

Készítése

A hidegsajtolással létrehozott szőlőmag-olaj alapvető szerepet játszik a korszerű egészséges táplálkozásban, így az egészség megőrzésében és javításában. (Az olcsóbb, nagyüzemi módszerekkel előállított olaj nem tartalmazza a hidegen sajtolásnál kioldódó bioaktív, antioxidáns anyagokat, ugyanakkor a káros hőkezelés miatt kimutatható a nem kívánatos transz linolsav.)

A hidegsajtolással kinyert szőlőmag-olaj gazdag bioaktív, antioxidáns anyagokban, bioflavonokban, telítetlen zsírsavakban, linolsavban (az F vitamin egyik alkotója) klorofillban, könnyen emészthető és koleszterinmentes.

Hatékony kozmetikai szer: a bőr simaságát, rugalmasságat biztosítja, megelőzi korai öregedését, képes a kollagén szöveteket regenerálni, növekedésüket stimulálni, a petyhüdt bőr állapotát javítani. A bőrbe könnyen és gyorsan felszívódik, különösen alkalmas száraz, érett bőr ápolására. Számos előnyös élettani tulajdonsága miatt valamennyi növényi olajfélénél értékesebbnek tartják.

Magas az E vitamin tartalma (8-10 mg/100g, ami más olajféléknél magasabb). Az antioxidáns (szabadgyökmegkötő) hatása 18,4-szer jobb, mint a C vitaminnak, és 50-szer nagyobb, mint az E vitaminnak.

Tulajdonságok, jellemzők, hatások:

Megvédi az érrendszert a meszesedéstől, erősíti a vérereket és a hajszálerek falait, ezáltal is csökkentve a trombózisveszélyt. Hatékonyan befolyásolja a vér koleszterin tartalmát, növeli a „jó" HDL és csökkenti a „rossz" LDL szintet, megelőzve a szívbetegsé­gek kialakulását es a szívinfarktus előfordulási esélyét.

Javítja a látást, megelőzheti a szürke hályog kialakulását. Markánsan antioxidáns hatású, védi a sejtek genetikai anyagát a káros hatások ellen, így gátolva meg a rák kialakulá­sának lehetőségét. A férfiaknál a prosztatára és az impotenciára lehet jó hatású, míg a nőknél a változókor kellemetlen tüneteit enyhítheti. Agyérelmeszesedésben szenvedők emlékezetétjavít­hatja. Gyulladásgátló hatású, erősíti a szervezetet a stressz ellen. Az öregedési folyamatokat lassítja.

Tartósítószert nem tartalmaz!
Táplálkozás élettanilag értékes tulajdonságait a Budapesti Köz­ponti Élelmiszer-tudományi Kutatóintézetben végzett vizsgála­tok is igazolják.
Külsőleg-belsőleg egyaránt alkalmazható:
Belsőleg fogyasztva az ajánlott napi fogyasztás, egy teás vagy egy evőkanállal, de akár hidegkonyhai ételek készítéséhez és főzéshez is alkalmazható!
Külsőleg alkalmazva heti 1-2 alkalommal arcra - dekoltázsra használjuk, majd 20 perc múlva mossuk le.
A szőlőmag-olajos masszázzsal rendkívüli eredmények érhetők el. A hajtöveken alkalmazva regenerálja a hajhagymákat.

Elmúltál 18 éves?

Nem Igen