BIRKÁS BUBIKA- Kékfrankos rosé 2019

1,750Ft

ÖSSSSZETÉTELE

100 % Kékfrankos

TECHNOLÓGIA

A roséborok esetében a cefreáztatási idő (vagyis a bogyókból kifolyó lé és a bogyóhéj áztatási ideje) 1-2 óra. A szín -és zamatanyagok későbbi kialakulása miatt mi nagy hangsúlyt fektetünk a rövid idő alatti feldolgozás során a magas színtű gyümölcsintenzitás elérésére. 

ÉTELAJÁNLAT
Fogyasztását 8 fokon ajánljuk aperitifként.

Alkohol | 11,7 %

Összes cukor | 0,5 g/l
Cukormentes extrakt | 22,5 g/l

Titrálható sav | 6,5 g/l

Szabad kén-dioxid | 32 mg/l

Oltalom alatt álló földrajzi jelzésű szén-dioxid hozzáadásával készült száraz rosé gyöngyözőbor.

Szeptember elején, rozéra szüretelt kékfrankosunk frissen, reduktívan elkészítve. Gondosan odafigyelve palackozáskor a szén-dioxiddal tökéletes elnyeletésére. a 2,5 bar szénsav szépen kiemeli a fajta szmócás, cseresznyés zamatait, melyek a szénsav illatként és szépen feltüntet. Hidegen, frissen kóstolva igazán vidám, üdítő,nyáresti borozgatáshoz kiváló!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BIRKÁS BUBIKA- Kékfrankos rosé 2019” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.